На Буковині нетверезий священник на вантажівці врізався в стовп, втік з місця ДТП та побив поліцейську

Пошук
UA EN

На Буковині нетверезий священник на вантажівці врізався в стовп, втік з місця ДТП та побив поліцейську

Поділись новиною:

У Чернівецькій області правоохоронці затримали священнослужителя, який скоїв ДТП, а опісля завдав тілесних ушкоджень працівниці патрульної поліції.

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

ДТП сталася 18 у селі Молниця. За даними поліції, після зіткнення з дорожнім стовпом, водій вантажівки втік з місця пригоди на цьому ж транспортному засобі.

Згодом правоохоронці на одному з автошляхів області зупинили розшукувану вантажівку КАМАЗ. Під час спілкування із 42-річним кермувальником поліцейські помітили у нього явні ознаки сп’яніння та запропонували пройти відповідний тест на місці. Результат показав 1,94 проміле.

Надалі під час складання адміністративних матеріалів водій почав себе агресивно поводити, чинити опір працівниці патрульної поліції: завдав тілесних ушкоджень та намагався заволодіти її вогнепальною зброєю. Поліцейську госпіталізовано до медичного закладу.

Правоохоронці затримали чоловіка, склали адмінпротокол та розпочали кримінальне провадження за фактом опору працівникові правоохоронного органу.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у селі Панка  автомобіль зіткнувся з велосипедом, внаслідок чого травмувався 10-річний хлопець.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано