На Буковині мотоцикл зіткнувся з автівкою: травмувалася 16-річна водійка двоколісного

Пошук
UA EN

На Буковині мотоцикл зіткнувся з автівкою: травмувалася 16-річна водійка двоколісного

Поділись новиною:

У неділю, 22 вересня, у селі Романківці мотоцикл зіткнувся з автомобілем. Унаслідок ДТП травмувалася 16-річна водійка двоколісного.

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Попередньо правоохоронці встановили, що 16-річна жителька села Кормань, керуючи мотоциклом Lifan, рухаючись автодорогою «Р-63» неподалік села Романківці, зіткнулася з автомобілем Mercedes-Benz під керуванням 43-річної місцевої жительки.

Унаслідок аварії дівчина отримала тілесні ушкодження. Медики госпіталізували потерпілу до лікарні для надання необхідної допомоги.

Відомості про автопригоду слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 19 вересня в Чернівцях на вулиці С. Скальда сталася ДТП із постраждалим пішоходом.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На вулиці Кобилянської ремонтують тротуари (фото)
У Чернівцях розпочали ремонтувати тротуари на пішохідній вулиці Ольги Кобилянської. Плитку замінять на найбільш проблемних ділянках, де вона майже не тримається. Робити виконують поступово: частин...
ВАКС виніс вирок одному з організаторів та трьом учасникам масштабної корупційної схеми на Чернівецькій митниці
Вищий антикорупційний суд визнав винним одного з організаторів корупційної схеми на Чернівецькій митниці в ухиленні від сплати ввізного мита та ПДВ. Суд призначив йому чотири роки та дев’ять місяців ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано