На Буковині минулої доби виникли пожежі на відкритій території та в господарській будівлі: які наслідки

Пошук
UA EN

На Буковині минулої доби виникли пожежі на відкритій території та в господарській будівлі: які наслідки

Поділись новиною:

У четвер, 1 серпня, у Чернівецькій області рятувальники ліквідували три пожежі, дві з яких сталися на відкритій території.

Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Фото: С4

Так, 1 серпня до Служби порятунку надійшло повідомлення від перехожих про пожежу сухої трави на відкритій території у селі Коболчин Дністровського району.

На місце події прибули рятувальники 8 державної пожежно-рятувальної частини. Площа пожежі склала 0,5 га. Вогнеборці ліквідували пожежу в тих межах, що була на момент прибуття.

Того ж дня у селі Могилівка Чернівецького району сталося загорання сухої трави на відкритій території на площі 0,5 га. Вогнеборці 13 державної пожежно-рятувальної частини ліквідували пожежу та запобігли її розповсюдженню.

Водночас у селі Колінківці Чернівецького району спалахнула пожежа у господарській будівлі. Вогонь помітили сусіди та одразу викликали вогнеборців.

На місце події прибули рятувальники 7 державної пожежно-рятувальної частини та місцева пожежна команда села Колінківці. Вогнеборці ліквідували пожежу на площі 15 кв. м. та не допустили її розповсюдження.

Причини всіх трьох пожеж встановлюють фахівці.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що 31 липня на Буковині сталися п’ять пожеж. Вогонь, зокрема, спалахнув у житловому будинку та нефункціонуючій будівлі.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано