На Буковині минулої доби рятувальники ліквідували пожежі в житлових секторах та на відкритій території

Пошук
UA EN

На Буковині минулої доби рятувальники ліквідували пожежі в житлових секторах та на відкритій території

Поділись новиною:

У суботу, 17 серпня, на території Чернівецької області спалахнули пожежі в житлових секторах та на відкритій території. Загоряння сталися в Герцаївській, Тарашанській, Сокирянській громадах та Чернівцях.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу головного управління ДСНС України в Чернівецькій області.

Так, 17 серпня до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в Чернівцях. На момент виявлення пожежі власники були вдома та спробували самі загасити полум’я. Сусіди, які помітили загоряння, викликали рятувальників.

Площа пожежі на момент прибуття чергового караулу 1-ї державної пожежно-рятувальної частини склала 80 кв. м. Вогнем пошкоджено перекриття, покриття і речі домашнього вжитку, проте рятувальникам вдалося врятувати будинок від знищення.

Того ж дня ще одна пожежа сталася в селі Хряцка Герцаївської громади, де горіла господарська будівля на площі 36 кв. м. Рятувальники 13-ї державної пожежно-рятувальної частини спільно з місцевою пожежною командою села Молниця ліквідували загоряння.

Причини цих пожеж встановлюють фахівці.

Окрім цього, минулої доби на спецлінію «101» надійшло повідомлення від очевидців про загоряння стихійного сміттєзвалища в селі Тарашани.

На момент прибуття вогнеборців площа пожежі склала 200 кв. м. Рятувальники ліквідували загоряння та не допустили його подальшого поширення.

Того ж дня в селі Сербичани Сокирянської громади горіли дрова на відкритій території. Фахівці служби порятунку ліквідували загоряння на площі 4 кв. м.

Іще дві пожежі на відкритих територіях трапилися в селі Маршинці Новоселицької громади та в місті Чернівці, де горіло сміття і суха страва.

Причини цих пожеж нині встановлюють фахівці.

Нагадаємо, протягом 15 серпня в Чернівецькій області трапилися чотири пожежі.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано