На Буковині горіла котельня і житловий будинок: подробиці пожеж

Пошук
UA EN

На Буковині горіла котельня і житловий будинок: подробиці пожеж

Поділись новиною:

У Чернівецькій області 27 листопада сталися чотири пожежі. Більшість з них виникли у житловому секторі.

Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Зокрема, у селі Йорданешти Карапчівської громади горів житловий будинок. Отримавши повідомлення від очевидців, за вказаною адресою прибули рятувальники 14 державної пожежно-рятувальної частини та місцевий пожежно-рятувальний підрозділ села Йорданешти. 

Вогнеборці ліквідували пожежу та врятували від знищення житловий будинок. Попередня причина пожежі — коротке замкнення. 

Водночас уночі 28 листопада у селі Білоусівка Сокирянської громади трапилася пожежа в котельні, прибудованій до житлового будинку. 

Загорання виникло через необережність власника. Чоловік залишив у приміщенні попіл з котла, який почав тліти. Помітив пожежу господар вже тоді, коли вогонь поширився по приміщенню котельні. 

Рятувальники ліквідували пожежу й попередили перекидання полум’я на прибудований житловий будинок. Внаслідок пожежі пошкоджено котел в приміщенні котельні, дрова, домашні речі. 

Ще одну пожежу в житловому секторі рятувальники ліквідували у місті Заставна Чернівецького району. Крім цього, учора в селі Коровія вогнеборці ліквідували загоряння сміття на узбіччі автодороги.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у селі Кальнівці сталася пожежа у житловому будинку. Вогонь забрав життя 59-річного чоловіка, який спав у хаті на момент пожежі.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано