На Буковині двоє молодиків влаштували «бізнес» на ухилянтах: що їм за це загрожує

Пошук
UA EN

На Буковині двоє молодиків влаштували «бізнес» на ухилянтах: що їм за це загрожує

Поділись новиною:

Двоє мешканців Чернівецькій області організували схему незаконного перетину кордону для військовозобов’язаних чоловіків. Буковинцям нині повідомили про підозру. У разі доведення вини, їм загрожує від семи до дев’яти років позбавлення волі.

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Правоохоронці з’ясували, що 24-річний житель Дністровського району та 22-річний житель Чернівецького району підшукали трьох «туристів» та на автомобілі Volkswagen Passat доправляли їх до лінії розмежування з Румунією. Сума «зеленого коридору» коливалася від 4500 доларів США до 5000 євро з особи.

Правоохоронці затримали буковинців під час транспортування «клієнтів» неподалік кордону 26 липня.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької обласної прокуратури повідомили фігурантам про підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що на Буковині затримали ще трьох військовозобов’язаних, які хотіли незаконно втекти до Румунії. За вісім тисяч євро переправити їх до сусідньої країни намагався місцевий житель.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Стало відомо, хто претендуватиме на посади деканів та директора інституту в Чернівецькому університеті  
Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича оприлюднив список кандидатів на посади деканів семи факультетів та директора одного інституту. Про це пише С4 з посиланням на сайт Черніве...
Благодійний ярмарок, козацька кухня, майстер-класи й екскурсія: як відзначили річницю заснування Садгори (фоторепортаж)
У Чернівцях відзначили 253 річницю з дня заснування Садгори. Благодійний захід на підтримку ЗСУ відбувся у сквері на вулиці Івана Підкови. Зокрема, усі охочі мали змогу взяти участь у тематичній е...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано