На Буковині чоловік шість разів вдарив ножем свою знайому

Пошук
UA EN

На Буковині чоловік шість разів вдарив ножем свою знайому

Поділись новиною:

У селі Остриця під час розпивання спиртних напоїв чоловік шість разів вдарив ножем знайому. Нині потерпіла перебуває з ножовими пораненнями у лікарні.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

Прибувши на місце події, співробітники поліції оглянули місце вчинення злочину, опитали ймовірних очевидців інциденту та з’ясували, що 4 липня 30-річний житель Остриці та 62-річна жителька села Цурень гостювали у свого товариша.

Під час застілля між гостями виник словесний конфлікт, у результаті якого чоловік схопив ніж та завдав буковинці два ножових поранення. Після цього жінка вибігла на вулицю. Там зловмисник наніс їй ще чотири удари ножем. Коли потерпіла впала, зловмисник подумав, що вона померла і втік.

Медики госпіталізували буковинку до лікарні, де діагностували у неї проникаючі ножові поранення.

За результатами першочергових слідчо-розшукових заходів поліцейські затримали зловмисника у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання ГУНП.

З місця вчинення злочину правоохоронці вилучили низку речових доказів та направили їх до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС для проведення необхідних експертиз.

Співробітники Слідчого управління ГУНП під процесуальним керівництвом Герцаївського відділу Чернівецької окружної прокуратури повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті 15 (Замах на кримінальне правопорушення) та частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство). 

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що чернівчанин хотів позбачити життя власну матір та двічі завдав ножових поранень свої матері і втік з місця події.

Читайте також:

Стало відомо, хто претендуватиме на посади деканів та директора інституту в Чернівецькому університеті  
Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича оприлюднив список кандидатів на посади деканів семи факультетів та директора одного інституту. Про це пише С4 з посиланням на сайт Черніве...
Благодійний ярмарок, козацька кухня, майстер-класи й екскурсія: як відзначили річницю заснування Садгори (фоторепортаж)
У Чернівцях відзначили 253 річницю з дня заснування Садгори. Благодійний захід на підтримку ЗСУ відбувся у сквері на вулиці Івана Підкови. Зокрема, усі охочі мали змогу взяти участь у тематичній е...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано