На Буковині чоловік пропонував прикордонникам понад 2 тис. доларів, щоби уникнути відповідальності за порушення

Пошук
UA EN

На Буковині чоловік пропонував прикордонникам понад 2 тис. доларів, щоби уникнути відповідальності за порушення

Поділись новиною:

На пункті пропуску «Росошани» чоловік хотів із підробленими документами виїхати до Молдови. Щоб уникнути відповідальності за порушення, він намагався підкупити прикордонників за понад дві тисячі доларів.

Про це інформує С4 із посиланням на Чернівецький прикордонний загін.

Вказується, що під час перевірки документів, наданих чоловіком, який на власному автомобілі їхав до Молдови, у прикордонників виникли сумніви щодо їхньої справжності.

«Зрозумівши, що аферу викрито, громадянин запропонував прикордоннику 2100 доларів за непритягнення до відповідальності. Однак отримав відмову та надалі був переданий представникам Нацполіції разом із повідомленням про виявлення ознак кримінальних правопорушень за ст. 358, 369 та 336 Кримінального кодексу України», — йдеться в повідомленні правоохоронців.

Нагадаємо, раніше ми писали, що до дев’яти років за ґратами загрожує буковинцям, які сприяли в незаконному переправленні чоловіків за кордон.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівецькій області видали вже 28 тисяч дозволів для перебування у прикордонній смузі
У 5-кілометровій прикордонній зоні за межами населеного пункту буковинцям для пересування потрібно мати спеціальний дозвіл, який видають у Чернівецькому прикордонному загоні. Порушників – штрафують. ...
Війна
30.09
11:51
На Буковину прибув ще один евакуаційний потяг із Донеччини
Ввечері 29 вересня в Чернівці з Донеччини прибули 55 людей, серед яких семеро дітей, люди похилого віку та з інвалідністю. Їх на Буковину доправили евакуаційним потягом. Про це інформує С4 із поси...
Війна
29.09
22:45
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано