На Буковині чоловік на смерть побив свою невістку

Пошук
UA EN

На Буковині чоловік на смерть побив свою невістку

Поділись новиною:

У Заставні після сварки чоловік вбив свою невістку. 58-річний буковинець вдарив родичку у голову і тіло, після чого залишив її помирити у будинку.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

Інцидент трапився у вівторок, 25 липня. Правоохоронці встановили, що того вечора між 58-річним місцевим мешканцем та його 29-річною невісткою, жителькою села Митків,  під час спільного розпивання алкоголю виникла словесна суперечка на побутовому ґрунті.

«Під час конфлікту буковинець штовхнув жінку та наніс їй удари по тілу і голові, після чого вийшов на вулицю. Від отриманих поранень потерпіла померла у помешканні свого свекра», – зазначили у поліції.

Поліцейські оперативно затримали зловмисника, а тіло загиблої направили для проведення судово-медичної експертизи, яка засвідчила, що смерть буковинки наступила внаслідок закритої черепно-мозкової травами.

За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження. Наразі вирішується питання повідомлення затриманому про підозру та обрання йому запобіжного заходу. Відповідно до санкції статті, винуватцю загрожує до 15 років позбавлення волі.

Раніше ми писали про те, що на Буковині чоловік шість разів вдарив ножем свою знайому.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано