На Буковині через суд змусили балансоутримувача упорядкувати укриття на майже 500 осіб

Пошук
UA EN

На Буковині через суд змусили балансоутримувача упорядкувати укриття на майже 500 осіб

Поділись новиною:

Балансоутримувач у Чернівецькому районі не упорядкував укриття, у якому можна розмістити майже 500 осіб. Прокурори довели його бездіяльність та змусили привести укриття в належний стан.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецької обласної прокуратури.

За позовом Чернівецької окружної прокуратури суд визнав протиправною бездіяльність органу місцевого самоврядування та зобов’язав привести захисну споруду цивільного захисту в належний технічний стан та готовність до використання за призначенням.

Йдеться про протирадіаційне укриття в селі Бояни загальною площею 276,70 м², місткістю близько 500 осіб.

Прокурори встановили, що захисна споруда не готова для використання за призначенням.

“Оскільки балансоутримувач, нехтуючи безпекою громадян, не підготував укриття до експлуатації за цільовим призначенням, прокуратура ініціювала вирішення питання в судовому порядку”, — йдеться у повідомленні.

Наразі Чернівецький окружний адміністративний суд підтвердив обґрунтованість вимог прокурора та задоволив позов повністю.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Буковині підприємство змусили повернути землю громаді через систематичну несплату оренди.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

З фронтових територій в Україну повернули тіла 501 полеглого захисника
В Україну з фронтових територій та росії репатріювали тіла українських захисників. Додому вдалося повернути 501 полеглого військового. Про це пише С4 з посиланням на Координаційний штаб з питань п...
Війна
18.10
16:14
Вилучили 13 тисяч пачок цигарок: на Буковині викрили контрабандиста
У Чернівецькій області правоохоронці викрили контрабандиста. У чоловіка вилучили 13 тисяч пачок цигарок без марок акцизного збору. Про це пише С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернів...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано