На Буковині через КПП «Дяківці» намагалися незаконно вивезти за кордон тисячу пачок цигарок на понад 100 тис. грн

Пошук
UA EN

На Буковині через КПП «Дяківці» намагалися незаконно вивезти за кордон тисячу пачок цигарок на понад 100 тис. грн

Поділись новиною:

Прикордонники на Буковині викрили громадянина Румунії, який намагався незаконно вивезти з України цигарки на понад 100 тисяч гривень. Виявили порушення 3 вересня на пункті пропуску «Дяківці».

Про це пише С4 з посиланням на Чернівецький прикордонний загін.

«Громадянин Румунії 1975 року народження на власному вантажному автомобілі повертався додому через пункт пропуску “Дяківці”. Оперативні співробітники Чернівецького прикордонного загону заздалегідь здобули інформацію про можливе незаконне переміщення громадянином через кордон прихованих товарів, тому вантажівку було направлено на поглиблений огляд», — йдеться в повідомлені прикордонників.

Зазначається, що під час додаткової перевірки правоохоронці за допомогою спеціального скануючого пристрою виявили цигарки, приховані під обшивкою транспортного засобу.

Усього правоохоронці виявили одну тисячу пачок сигарет як із марками акцизного податку, так і без них на загальну суму 110 тисяч гривень. Виявлені цигарки та автомобіль вилучили.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що на Буковині викрили іноземця, який намагався вивезти з України партію парфумів на понад півмільйона гривень.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано