На Буковині 9 лютого сталися дві ДТП: одна із них смертельна

Пошук
UA EN

На Буковині 9 лютого сталися дві ДТП: одна із них смертельна

Поділись новиною:

У п’ятницю, 9 лютого, у Чернівецькій області сталися дві аварії, в одній із них загинув 40-річний буковинець. Наразі за обома фактами ДТП слідчі поліції розпочали кримінальні провадження.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

Одна з ДТП сталася на автодорозі Р-63 на виїзді із Кельменців у напрямку Сокирян. Правоохоронці попередньо встановили, що 45-річний житель міста Сокиряни, керуючи автомобілем Nissan, допустив наїзд на пішохода.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди 40-річний житель села Нагоряни отримав численні тілесні ушкодження. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні, де під час надання допомоги чоловік помер. Тіло загиблого поліцейські направили для проведення судово-медичної експертизи.

А в селі Камʼяна, за попередніми даними поліції, 27-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом «МТ-10», допустив зіткнення з автомобілем Mercedes-Benz, під керуванням 61-річного жителя міста Сторожинець.

У результаті аварії травмувався 14-річний пасажир мотоцикла. Лікарі швидкої медичної допомоги госпіталізували потерпілу до лікарні.

Слідчі поліції внесли відомості про дорожньо-транспортні пригоди до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 та 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що 8 лютого у місті Новоселиця на Буковиністалася дорожньо-транспортна пригода, у якій травмувалися двоє водіїв.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано