На Буковині 34-річного чоловіка підозрюють у переправлені ухилянтів за кордон

Пошук
UA EN

На Буковині 34-річного чоловіка підозрюють у переправлені ухилянтів за кордон

Поділись новиною:

Правоохоронці в Чернівецькій області підозрюють 34-річного жителя Красноїльська в переправлені ухилянтів за кордон. За шість тисяч євро він намагався допомогти військовозобов’язаному втекти з країни.

Про це повідомляє С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Правоохоронці з’ясували, що за 6 тисяч євро 34-річний фігурант намагався допомогти військовозобов’язаному перетнути державний кордон. До цього він також залучив ще двох осіб.

«11 жовтня поліцейські затримали порушника в Красноїльську. Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької спеціалізованої прокуратури повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України», — йдеться в повідомлені поліції. Санкція статті передбачає до дев’яти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Вказується, що суд обрав підозрюваному запобіжний захід — тримання під вартою з можливістю внесення застави в сумі понад 240 тисяч гривень.

Крім цього, правоохоронці встановлюють інших осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Буковині затримали трьох військовозобов’язаних, які хотіли незаконно втекти за кордон, а також організатора оборудки та його помічника.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях на близько 30 локаціях завершують ремонти міжбудинкових проїздів: перелік адрес
У Чернівцях комунальники завершують поточний ремонт міжбудинкових проїздів. Про це пише С4 з посиланням на «МіськШЕП». Фото ілюстративне У підприємстві зазначають, що заплановані роботи на 2...
Увечері в Чернівецькій області стався землетрус
У Чернівецькій області 23 жовтня стався землетрус магнітудою 3,1 бала за шкалою Ріхтера. Коливання землі зафіксували о 18:08 в районі селища Ломачинці Дністровського району. Про це повідомили в Го...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано