На Буковині 30-річний чоловік намагався підкупити поліцейських, щоб уникнути відповідальності за домашнє насильство

Пошук
UA EN

На Буковині 30-річний чоловік намагався підкупити поліцейських, щоб уникнути відповідальності за домашнє насильство

Поділись новиною:

Правоохоронці отримали повідомлення про вчинення домашнього насильства. Щоб уникнути відповідальності, чоловік намагався дати хабаря поліцейським.

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Сталося це у четвер, 25 липня. Поліцейські встановили, що 30-річний житель села Клішківці вчинив суперечку зі своєю дружиною. Під час конфлікту чоловік ображав жінку нецензурною лайкою та погрожував фізичною розправою.

Під час складання адміністративного протоколу за вчинене правопорушення буковинець, щоб уникнути відповідальності, поклав гроші до службового автомобіля поліцейських.

Відтак на місце інциденту правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу для документування правопорушення. За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження. Також чоловік відповідатиме за вчинення домашнього насильства.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що на Буковині жінка, щоб уникнути відповідальності за незаконну торгівлю, намагалася підкупити офіцера поліції.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано