На Буковині затримали трьох місцевих ухилянтів разом з переправником

Пошук
UA EN

На Буковині затримали трьох місцевих ухилянтів разом з переправником

Війна
13.01
13:30

Поділись новиною:

У Чернівецькій області прикордонники разом з СБУ затримали трьох буковинців і переправника, котрі намагались незаконно потрапили до Румунії поза пунктами пропуску.

Про це повідомляє С4 з посиланням на Державну прикордонну службу.

Так, днями правоохоронці зупинили легковий автомобіль, на якому організатор схеми мав намір доставити до державного кордону трьох чоловіків, жителів Чернівецької області. Кожен з них заплатив водію за «трансфер» до сусідньої країни 3,5 тисячі євро.

Нині за цим фактом охоронці рубежу направили до Національної поліції повідомлення за статтею 332 Кримінального кодексу України. Відомості внесені до ЄРДР.

Прикордонники на Буковині викрили чоловіка, який намагався допомогти трьом військовозобов’язаним незаконно перетнути державний кордон. Зловмисник за винагороду в три тисяч доларів США хотів переправити ухилянтів до сусідньої Молдови.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Стало відомо, хто претендуватиме на посади деканів та директора інституту в Чернівецькому університеті  
Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича оприлюднив список кандидатів на посади деканів семи факультетів та директора одного інституту. Про це пише С4 з посиланням на сайт Черніве...
Благодійний ярмарок, козацька кухня, майстер-класи й екскурсія: як відзначили річницю заснування Садгори (фоторепортаж)
У Чернівцях відзначили 253 річницю з дня заснування Садгори. Благодійний захід на підтримку ЗСУ відбувся у сквері на вулиці Івана Підкови. Зокрема, усі охочі мали змогу взяти участь у тематичній е...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано