М’які меблі, комфортні умови та затишна атмосфера: у Чернівцях відкриють новий коворкінг-центр

Пошук
UA EN

М’які меблі, комфортні умови та затишна атмосфера: у Чернівцях відкриють новий коворкінг-центр

Поділись новиною:

Новий коворкінг-центр облаштували в Чернівецькій обласній універсальній науковій бібліотеці імені Михайла Івасюка. Відкриття відбудеться у четвер, 16 березня, об 11:00.

Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Чернівецької обласної ради.

Коворкінг-центр створили на базі відділу обслуговування користувачів, що на вулиці Вірменській 14. Як зазначають у книгозбірні, це нова модель співпраці з читачами, простір для колективної та самостійної роботи, обговорення ідей та ініціатив, місце зустрічей та проведення інтелектуального дозвілля.

Там можуть відбуватися різноманітні тренінги, майстер-класи, виставки, творчі зустрічі, презентації нових книг тощо. Бібліотечний коворкінг-центр відкривають за сприяння Чернівецької обласної ради.

Завдяки залученню позабюджетних коштів туди придбали меблі, настільні лампи, м’які стільці та інші речі, аби створити затишну атмосферу та комфортні умови перебування для відвідувачів.

Читайте також:

Стало відомо, хто претендуватиме на посади деканів та директора інституту в Чернівецькому університеті  
Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича оприлюднив список кандидатів на посади деканів семи факультетів та директора одного інституту. Про це пише С4 з посиланням на сайт Черніве...
Благодійний ярмарок, козацька кухня, майстер-класи й екскурсія: як відзначили річницю заснування Садгори (фоторепортаж)
У Чернівцях відзначили 253 річницю з дня заснування Садгори. Благодійний захід на підтримку ЗСУ відбувся у сквері на вулиці Івана Підкови. Зокрема, усі охочі мали змогу взяти участь у тематичній е...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано