«Музика перемоги»: у Чернівцях рок-музиканти збирали гроші на підтримку військових (фото)

Пошук
UA EN

«Музика перемоги»: у Чернівцях рок-музиканти збирали гроші на підтримку військових (фото)

Культура
21.09
13:31

Поділись новиною:

У Чернівцях у сквері навпроти Чернівецького національного університету відбувся благодійний рок-концерт «Музика перемоги» за участі місцевих гуртів Denomen та Senator.

Окрім концерту, відбувся благодійний аукціон з ексклюзивними лотами з передової. Мета – збір на станцію Ecoflow для 82 бригади.

Гурт Denomen показав свої експерименти із сучасними напрямками рок-музики: від гранжу до альтернативного року. Натомість Senator – драйвовий сімейний рок-кавер бенд, у доробку якого чимало відомих рок-хітів, які музиканти залюбки й виконали для присутніх.

«Кожен такий виступ – це можливість спільно зібрати кошти для допомоги нашим воїнам закрити їхні потреби», – наголосили організатори концерту.

Фото: Тарас Піц.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Чернівцях з 23 по 29 вересня триватиме Тиждень туризму, під час якого містяни зможуть відвідати низку нових та цікавих екскурсій, фестиваль та квест для молоді.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано