Молодь в Україні може отримати грант на відкриття власного бізнесу: як податися на програму

Пошук
UA EN

Молодь в Україні може отримати грант на відкриття власного бізнесу: як податися на програму

Поділись новиною:

Молоді підприємці в Україні можуть отримати грант до 150 тисяч гривень на власну справу. Така послуга доступна на порталі «Дія».

Про це повідомляє С4 із посиланням на сайт Міністерства економіки України.

«Створюємо умови для того, аби молодь могла реалізувати свої бізнес-ідеї. Гранти для молоді в межах програми “Власна Справа” вже доступні через портал “Дія”. Якщо вам до 25 років, подавайте заявку на програму та отримуйте до 150 тисяч гривень на свій бізнес. Гарант для молоді не має вимоги створення нових робочих місць. Після ухвалення позитивного рішення щодо виділення гранту, лише необхідно відкрити ФОП», — зазначила перша віцепрем’єр-міністерка України — Міністерка економіки Юлія Свириденко.

За її словами, подати заявку можна лише в кілька кліків. Необхідно зайти на портал «Дія» в розділ «Грант на власну справу» й подати заявку онлайн.

Через три роки такі підприємці зможуть ще раз отримати грант від держави — уже за програмою «Власна Справа» на загальних умовах. На сьогодні — це 250 тисяч гривень за умови створення не менше двох робочих місць.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Буковині від старту програми держгрантів «єРобота» жоден бізнес не закрився.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Головного тренера «Буковини» Валерія Кривенцова відсторонили з посади
Валерія Кривенцова відсторонили з посади головного тренера футбольного клубу «Буковина». Про це повідомили у Telegram футбольного клубу, пише С4. Фото: ФК «Буковина» Причину відсторонення «Б...
Спорт
22.10
11:45
У гімназії №16 та інклюзивно-ресурсному центрі №3 в Чернівцях завершують капремонт дворового покриття (фото)
У Чернівецькій гімназії №16 та інклюзивно-ресурсному центрі №3 завершують капітальний ремонт дворового покриття. Про це повідомляє С4 із посиланням на Facebook-сторінку міського голови Романа Кліч...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано