Міський голова Роман Клічук зустрівся зі спортсменами, які здобули призові місця на змаганнях у США

Пошук
UA EN

Міський голова Роман Клічук зустрівся зі спортсменами, які здобули призові місця на змаганнях у США

Політика
25.06
17:06

Поділись новиною:

Міський голова Чернівців Роман Клічук зустрівся та привітав зі здобутками спортсменів, які змагалися на Чемпіонаті світу з жиму лежачи в місті Остін у Сполучених Штатах Америки.

Про це мер Чернівців повідомив на своїй сторінці у Facebook, пише С4.

Так, перше місце серед юніорок вдалося здобути Оксані Суходєєвій. Зі срібною медаллю додому повернувся Володимир Мороз, який змагався за першість в екіпірувальному жимі лежачи з ветеранами. Водночас ІІІ місце з класичного жиму лежачи серед ветеранів здобув Леонід Плотницький.

Також Роман Клічук привітав Ігоря Побережного, який отримав звання Майстра спорту України з пауерліфтингу. Він є сином Героя, який загинув цього року, захищаючи нашу країну.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Футбольний клуб «Буковина» виграв у домашньому матчі проти закарпатського «Миная»: який рахунок
У суботу, 28 вересня, футбольний клуб «Буковина» виграв у матчі 9-го туру Першої ліги проти «Миная» із Закарпаття. Поєдинок, який чернівецька команда грала вдома, закінчився із рахунком 2:1 на корист...
Спорт
28.09
14:53
Фестиваль меду і трав’яного чаю триває в Чернівцях (фото)
У Чернівцях на Центральній площі цими вихідними, 28–29 вересня, триває щорічний Фестиваль меду і трав’яного чаю. До уваги відвідувачів фестивалю-ярмарку — виставка та продаж ме...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано