Минулої доби в Чернівецькій області сталися дві ДТП, одна зі смертельним наслідком: подробиці аварій

Пошук
UA EN

Минулої доби в Чернівецькій області сталися дві ДТП, одна зі смертельним наслідком: подробиці аварій

Поділись новиною:

У п’ятницю, 21 червня, у Чернівецькій області трапилися дві дорожньо-транспортні пригоди. В аварії в Неполоківцях загинула жінка-пішоход, особу якої нині встановлюють правоохоронці.

Про це пише С4 із посиланням на Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Попередньо поліцейські встановили, що 18-річний чернівчанин, рухаючись на велосипеді, зіткнувся із тролейбусом під керуванням 42-річного місцевого жителя. Аварія трапилася на вулиці Університетській в обласному центрі. У результаті ДТП велосипедист отримав травми, медики госпіталізували потерпілого до лікарні.

Ще одна аварія сталася на автодорозі зі сполученням Снятин-Чернівці в Неполоківцях. Правоохоронці попередньо встановили, що 56-річний буковинець, керуючи автомобілем Renault Trafic наїхав на невідому жінку-пішохода.

У результаті ДТП жінка отримала травми несумісні із життям. Тіло загиблої поліцейські направили на судово-медичну експертизу. Наразі правоохоронці встановлюють особу загиблої.

«На вигляд жінці 35–40 років. Якщо вам відома будь-яка інформація — прохання повідомити на спецлінію “102”», — йдеться на сайті поліції.

Відомості про вказані факти ДТП слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 та 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудові розслідування тривають.

Нагадаємо, 20 червня в Чернівецькій області трапилися одразу три дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Депутати Чернівецької міської ради провели червневе засідання: які рішення ухвалили (фото)
У четвер, 27 червня, депутати міської ради Чернівців зібралися на чергове засідання. На порядку денному – майже 40 питань. С4 розповідає, які важливі рішення вже встигли розглянути та ухвалити деп...
СБУ на Буковині затримала зрадника, який готував ракетні удари рф по Чернівецькій області
Служба безпеки затримала російського інформатора на Буковині. Він готував ракетно-дронові удари по критичній інфраструктурі регіону та намагався вступити до окупаційних угруповань рф. Про це пише ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано