Минулої доби шахраї ошукали трьох буковинців на понад 35 тисяч гривень: деталі

Пошук
UA EN

Минулої доби шахраї ошукали трьох буковинців на понад 35 тисяч гривень: деталі

Поділись новиною:

Протягом 5 лютого троє мешканців Чернівецької області стали жертвами шахрайства. Зловмисники видурили в буковинців кошти на загальну суму в понад 35 тисяч гривень.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Так, із заявою про шахрайство до Чернівецького районного управління поліції звернулася 20-річна чернівчанка, яка розповіла працівникам поліції, що її ошукали невідомі особи, під приводом підтвердження верифікації на одній з інтернет-платформ. Буковинка самостійно перерахувала на невідомий рахунок понад три тисячі гривень, після чого зрозуміла, що її ошукали шахраї.

Цього ж дня в пастку до аферистів потрапив 22-річний житель обласного центру Буковини. Чоловік розповів поліцейським, що перерахував на невідомий рахунок 24 тисячі гривень, під приводом не розповсюдження особистої інформації.

Окрім цього, 45-річнна жителька села Сербичани Дністровського району розповіла правоохоронцям, що їй зателефонував невідомий, який представився співробітником служби безпеки банку. Під приводом недопущення проведення несанкціонованих банківських операцій, співрозмовник дізнався необхідну конфіденційну інформацію. У подальшому з картки буковинки списалося понад вісім тисяч гривень.

За вказаними фактами незаконного заволодіння коштами громадян шахрайським шляхом, слідчі та дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження, передбачені статтею 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Тривають досудові розслідування.

Поліцейські Чернівецької області закликають громадян не довіряти незнайомим людям та ні за яких обставин не розголошувати свої персональні дані й конфіденційну інформацію про банківські рахунки.

Нагадаємо, 3 лютого двоє мешканців Чернівецької області так само стали жертвами шахрайства.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Буковині ДБР затримало правоохоронця, який особисто переправляв ухилянтів до лінії кордону
У Чернівецькій області працівники Державного бюро розслідувань «на гарячому» затримали правоохоронця, який займався нелегальним переправленням військовозобов’язаних до Румунії. Тепер йому «світить» д...
Готували підпали на об’єктах «Укрзалізниці»: на Буковині затримали трьох поплічників росії
Служба безпеки України та Нацполіція затримали трьох підпалювачів, які намагалися знищити релейні шафи «Укрзалізниці» на Буковині. Їм тепер загрожує довічне ув’язнення. Про це пише С4 з посиланням...
Війна
17.09
13:07
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано