Міноборони запускає застосунок, в якому військовозобов’язані зможуть оновити свої дані: як він працює

Пошук
UA EN

Міноборони запускає застосунок, в якому військовозобов’язані зможуть оновити свої дані: як він працює

Війна
17.05
14:38

Поділись новиною:

З 18 травня в Україні набирає чинності оновлений закон про мобілізацію, згідно з яким всі чоловіки віком від 18 до 60 років протягом 60 днів, тобто до 16 липня, повинні оновити свої облікові дані. Для зручності Міноборони запускає застосунок «Резерв+», в якому можна буде оновити свої дані, перебуваючи навіть за кордоном.

Про це пише С4 з посиланням на сторінку Міністерства оборони України у Facebook.

Так, починаючи з 18 травня, військовозобов’язані українці матимуть змогу оновити дані будь-яким зручним способом. Онлайн це можна зробити завдяки застосунку «Резерв+», який буде доступний для завантаження на смартфонах через App Store та Google Play Market відзавтра.

Зазначається, що «Резерв+» надає можливість оперативного оновлення даних та доступу до інформації у реєстрі Оберіг. Після оновлення даних у застосунку чоловіки зможуть побачити інформацію з реєстру Оберіг щодо себе.

Також оновити дані можна безпосередньо у територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки або Центрах надання адміністративних послуг, які діють по всій країні.

«Якщо ви будете оновлювати дані через ТЦК, окрім самого витягу з реєстру, ви також отримаєте відповідну відмітку у військовий квиток», – зауважують у відомстві.

У Міноборони додають, що з 18 червня у застосунку «Резерв+» також заявиться QR-код, відсканувавши який відповідні представники влади зможуть миттєво отримати інформацію про ваш статус як військовозобовʼязаного, призовника або резервіста.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про те, як військовозобов’язані будуть перетинати кордон після набуття чинності нового закону про мобілізацію.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях ремонтують два водопроводи: на якому етапі роботи
Частина Чернівців у районі вулиці Героїв Майдану залишилась без води через прогнилу трубу. Десять метрів водогону, на якому часто виникали витоки, замінили. Він забезпечував водою жителів центральної...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на вересневу сесію (фоторепортаж)
У четвер, 26 вересня, у ратуші відбулося чергове сесійне засідання Чернівецької міської ради. На порядку денному – майже пів сотні питань. Засідання розпочалося пізніше, аніж планувалося, оскільки в ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано