Мешканка Чернівецької області за 9 тисяч євро намагалася переправити двох ухилянтів до Румунії

Пошук
UA EN

Мешканка Чернівецької області за 9 тисяч євро намагалася переправити двох ухилянтів до Румунії

Війна
06.09
12:10

Поділись новиною:

У Чернівецькій області викрили жінку, яка намагалася переправити до сусідньої Румунії двох військовозобов’язаних чоловіків. За «послугу» з кожного вона взяла по 4,5 тисячі євро.

Про це пише С4 з посиланням на Чернівецький прикордонний загін.

Вказується, що рух двох чоловіків прикордонники помітили на ділянці відділу «Порубне». Під час затримання порушники намагалися втекти, проте їх знову спіймали охоронці кордону за 200 метрів від державної межі.

Надалі правоохоронці виявили та затримали місцеву мешканку, яка доставила чоловіків до кордону та вказала подальший маршрут руху поза пунктами пропуску.

«Під час спілкування з затриманими прикордонники з’ясували, що двоє мешканців Івано-Франківської області за незаконне переправлення до Румунії заплатили по 4,5 тисячі євро», – повідомляють у ДПСУ.

На чоловіків склали протоколи про адміністративні правопорушення. Водночас жінці загрожує кримінальна відповідальність за статтею 332 Кримінального кодексу України. Відомості внесені до ЄРДР.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що лісівника з Буковини підозрюють у незаконному переправленні ухилянтів за кордон.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Буковині ДБР затримало правоохоронця, який особисто переправляв ухилянтів до лінії кордону
У Чернівецькій області працівники Державного бюро розслідувань «на гарячому» затримали правоохоронця, який займався нелегальним переправленням військовозобов’язаних до Румунії. Тепер йому «світить» д...
Готували підпали на об’єктах «Укрзалізниці»: на Буковині затримали трьох поплічників росії
Служба безпеки України та Нацполіція затримали трьох підпалювачів, які намагалися знищити релейні шафи «Укрзалізниці» на Буковині. Їм тепер загрожує довічне ув’язнення. Про це пише С4 з посиланням...
Війна
17.09
13:07
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано