Мер Роман Клічук зустрівся представниками німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ в Україні

Пошук
UA EN

Мер Роман Клічук зустрівся представниками німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ в Україні

Політика
23.09
19:41

Поділись новиною:

У понеділок, 23 вересня, міський голова Роман Клічук зустрівся із директором Представництва німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ в Україні паном Даніелем Буше та представниками його команди.

Про це інформує С4 із посиланням на Facebook-сторінку Романа Клічука.

«Ми дуже вдячні за активну допомогу та підтримку GIZ, адже завдяки їй у нас є можливість реалізувати ряд проєктів у сферах енергоефективності, розробки стратегії розвитку міста до 2030 року, облаштування житла для ВПО, модульного містечка, підтримка релокованого та місцевого бізнесів. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб Чернівці й надалі були надійним партнером для GIZ у нових спільних проєктах», — написав очільник міста у своєму дописі в Facebook.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Роман Клічук зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Канади в Україні Наталкою Цмоць.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На баланс ліцею №14 у Чернівцях передали протирадіаційне укриття: скільки учнів воно може вмістити
На баланс Чернівецького ліцею №14 передали протирадіаційне укриття. Відповідне рішення ухвалили на засідання виконавчого комітету міської ради. Про це пише С4 із посиланням на Facebook-сторінку уп...
На вулиці Кобилянської ремонтують тротуари (фото)
У Чернівцях розпочали ремонтувати тротуари на пішохідній вулиці Ольги Кобилянської. Плитку замінять на найбільш проблемних ділянках, де вона майже не тримається. Робити виконують поступово: частин...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано