Мер Роман Клічук зустрівся із керівниками прифронтових громад Харківщини

Пошук
UA EN

Мер Роман Клічук зустрівся із керівниками прифронтових громад Харківщини

Політика
24.10
14:27

Поділись новиною:

У четвер, 24 жовтня, міський голова Роман Клічук зі своїми заступниками Ігорем Крохмалем та Василем Зазуляком зустрілися із керівниками прифронтових громад Харківщини.

Про це пише С4 із посиланням на Facebook-сторінку Чернівецької міської ради.

Зустріч відбулася в межах програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).

«Відбувся обмін досвідом між громадами, спрямований на підвищення ефективності місцевого самоврядування, покращення співробітництва, а також розвиток транскордонного партнерства», — йдеться в дописі відомства.

У міській раді додають, що завдяки співпраці з програмою DOBRE громади отримують можливість впроваджувати сучасні інструменти управління, покращувати якість надання послуг та зміцнювати свою стійкість у складних умовах.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Чернівецький міський голова Роман Клічук зустрівся із Послом Європейського Союзу в Україні Катаріною Матерновою.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях на близько 30 локаціях завершують ремонти міжбудинкових проїздів: перелік адрес
У Чернівцях комунальники завершують поточний ремонт міжбудинкових проїздів. Про це пише С4 з посиланням на «МіськШЕП». Фото ілюстративне У підприємстві зазначають, що заплановані роботи на 2...
Увечері в Чернівецькій області стався землетрус
У Чернівецькій області 23 жовтня стався землетрус магнітудою 3,1 бала за шкалою Ріхтера. Коливання землі зафіксували о 18:08 в районі селища Ломачинці Дністровського району. Про це повідомили в Го...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано