Майже 40 тисяч гривень – чернівецькі освітяни провели благодійний концерт на підтримку ЗСУ (фоторепортаж)

Пошук
UA EN

Майже 40 тисяч гривень – чернівецькі освітяни провели благодійний концерт на підтримку ЗСУ (фоторепортаж)

Культура
21.08
16:50

Поділись новиною:

У Чернівецькій обласній філармонії ім. Д. Гнатюка відбувся благодійний концерт на підтримку Збройних сил України. На сцені виступали як відомі чернівецькі виконавці, так і молоді таланти.

Про це пише С4.

Захід «Ми роду нескорених» організувало управління освіти Чернівецької міської ради в співпраці з міським благодійним фондом «Милосердя».

Подію відвідало чимало людей, зокрема, співзасновниця благодійного фонду «Кращим бути» та перша леді міста Чернівці Лариса Клічук.

Начальниця управління освіти Чернівецької міської ради Ірина Ткачук зауважила, що для освітян це вже далеко не перший благодійний захід від початку повномасштабного вторгнення.

Нагадаємо, раніше ми писали, що волонтери з Буковини вкотре відправили гуманітарну допомогу для бійців на Донбасі.

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано