Лісництво на Буковині потрапило до лідерів Всеукраїнського конкурсу «Краще лісництво-2024»

Пошук
UA EN

Лісництво на Буковині потрапило до лідерів Всеукраїнського конкурсу «Краще лісництво-2024»

Поділись новиною:

Іванівецьке лісництво філії «Сокирянське лісове господарство» потрапило в трійку лідерів Всеукраїнського конкурсу «Краще лісництво-2024».

Про це повідомляє С4 із посиланням на Facebook-сторінку Подільського лісового офісу.

Зазначається, що до переліку досягнень лісництва, яке очолює Василь Антонюк, зокрема, належить удосконалена система охорони лісу, сучасні підходи до пожежної безпеки, оновлення техніки та збільшення зарплатні.

«Нашій команді дуже приємно опинитися в списку кращих лісництв країни. Кожен із нас любить справу, якою займається. Адже лісова галузь — це не тільки про роботу, а про спосіб життя. Ми розвиваємось, сміливо крокуємо на зустріч змінам, осучаснюємо багато процесів і швидко вчимося. Тож готові й далі показувати відмінні результати в роботі», — каже лісничий.

Якими є досягнення Іванівецького лісництва на Буковині

  • Лісництво одне із перших у офісі увійшло в процес цифровізації. Йдеться про електронний документообіг, е-облік деревини, фотофікасація, е-лісорубний квиток.
  • 100% лісопродукції навантажується механізованим способом. Процеси з підготовки ґрунту під лісові культури також повністю механізовані, а рубки догляду молодняку проводять мульчером.
  • У розсаднику від початку реформи вдвічі збільшили вирощування сіянців із закритою кореневою системою.
  • У 2023 році чистий дохід Іванівецького лісництва від реалізації (товарів, робіт, послуг) склав майже 23 млн грн. Якщо порівняти із даними за 2022 рік, то темп зростання становить 116%.
  • З 2022-го середньомісячна заробітна плата зросла на 5 тис. і становить 22,6 тис. грн;

Окрім цього, в Іванівецькому лісництві планують активно розвивати екотуризму та рекреацію. Зокрема, працюють над розширенням мережі екологічних стежок.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Чернівецькій області цієї осені висадять понад 800 тисяч нових дерев.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Готували підпали на об’єктах «Укрзалізниці»: на Буковині затримали трьох поплічників росії
Служба безпеки України та Нацполіція затримали трьох підпалювачів, які намагалися знищити релейні шафи «Укрзалізниці» на Буковині. Їм тепер загрожує довічне ув’язнення. Про це пише С4 з посиланням...
Війна
17.09
13:07
Стало відомо, хто претендуватиме на посади деканів та директора інституту в Чернівецькому університеті  
Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича оприлюднив список кандидатів на посади деканів семи факультетів та директора одного інституту. Про це пише С4 з посиланням на сайт Черніве...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано