Комунальники розібрали стихійне звалище у центрі Чернівців

Пошук
UA EN

Комунальники розібрали стихійне звалище у центрі Чернівців

Поділись новиною:

Пляшки, коробки та гори іншого побутового сміття – все це час від часу зносять безхатьки в центрі міста. Вони облаштували своє звалище поряд із кінотеатром «Чернівці». Команда С4 дізналася хто створює сміттєзвалище вже кілька років поспіль. 

Фото: Управління порядку та контролю за благоустроєм Чернівецької міської ради

Одна з жінок пояснює причину свого перебування на вулиці так: «Ну тому, що в цьому випадку, моя сестричка залишила мене без квартири, а чоловік у квартирі на Переяславській помер, квартира закрита, забита. Я не можу до неї приступити, мені потрібно знайти роботу».

Та Віталій Назаров запевняє, знає цю жінку вже давно. Не вперше біля кінотеатру, комунальники прибирають сміття, яке вона збирає. 

«На даній території це вже п’ять разів ми прибираємо це сміття, яке утворюють дві особи: одна без постійного місця проживання, інша особа проживає на 28-червня і неодноразово притягувалася до адміністративної відповідальності», – розповідає  заступник начальника управління порядку та контролю за благоустроєм Чернівецької міської ради Віталій Назаров.

За його словами, навіть після накладання на них штрафів, ці місцеві плюшкіни-сміттярі надалі продовжують зносити сюди непотріб. Прибирати, яке доводиться компанії «Регіон-К» спільно з управлінням порядку та контролю за благоустроєм. 

Фото: Управління порядку та контролю за благоустроєм Чернівецької міської ради

«Десь з періодичністю один-два рази на місяць ми приїжджаємо сюди з бригадою і ліквідовуємо ці смітники. Ми не можемо допустити, щоб в центрі міста складалося сміття», –  зазначив керівник ПП «РЕГІОН-К» Олександр Мельничук.

Керівник розповідає, з такими людьми не просто домовлятися і переконати їх не зносити сюди все, що вони знаходять. Та й командні С4 зрозуміти, до чого тут накопичення сміття і пояснення безхатьків – теж складно. 

Фото: Управління порядку та контролю за благоустроєм Чернівецької міської ради

«Я заядлий курець – це раз, часом у мене криша давить, я можу напитися коньяку, віскі, щоб заспокоїти нервову систему. Одягаюся я з бомжарства», – каже одна з безхатьків. Жінка занепокоєна, що її сміття забирають та у своїй промові відверто погрожує комунальникам:

«А ти знаєш, на зло врагам я себе збережу і канєшно їх я пробомлю. Най Бог простить. Не пошкодую ні кислоти, ні хорошого ґверика купити і декого добре пульнути».

Та попри погрози звідси сміття прибрали. Територію привели до ладу. Та чи надовго? 

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано