Коли й за яких умов комунальна техніка виїжджатиме на розчистку доріг у Чернівцях: пояснення МіськШЕПу

Пошук
UA EN

Коли й за яких умов комунальна техніка виїжджатиме на розчистку доріг у Чернівцях: пояснення МіськШЕПу

Поділись новиною:

У Чернівцях нещодавно випав перший сніг, тож свої перші виїзди цього сезону здійснили працівники комунального підприємства «МіськШЕП». Прибирати сніг із чернівецьких вулиць цьогоріч буде понад 20 одиниць посипальної техніки, а також тракторів та грейдерів.

Про це репортерам С4 розповів директор чернівецького КП «МіськШЕП» Григорій Оробець.

Так, комунальники вже тричі виїжджали в місто, аби розчистити вулиці від снігу.

«Насамперед виїжджаємо на Цецино, тому що там нижча температура й сніг довше затримується. Два виїзди були в мікрорайон Роша і по автобусних маршрутах. Один виїзд зайняв близько годину роботи», – каже Оробець.

За його словами, першочергово у Чернівцях прибиратимуть вулиці міста, якими їздить громадський транспорт. Нині диспетчери чергують цілодобово: стежать за дорогами за допомогою камер і планують роботу водіїв.

Як часто комунальники виїжджатимуть на розчистку шляхів, зазначає директор МіськШЕПу, залежить від інтенсивності снігопаду. Зараз запитів до підприємства було не багато.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про те, чи готові буковинські дороги до снігопадів і скільки матеріалів і техніки підготували у Чернівецькій області до почтаку зимового сезону.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях розповіли про черговий фестиваль комедії «Золоті оплески Буковини» і представили нову виставу (фото)
У Драмтеатрі Кобилянської відбулася пресконференція з нагоди 16 фестивалю комедії «Золоті оплески Буковини», що відбуватиметься в Чернівцях із 23 по 27 жовтня. «Ми дуже пережив...
У Чернівцях з 18 жовтня почнуть опалювати житлові будинки
Чернівецька міська рада вирішила почати опалювальний сезон для населення з 18 жовтня. Про це повідомив заступник міського голови Василь Зазуляк, пише С4. За його словами, рішення ухвалили н...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано