Каратист з Чернівців отримав від президента орден «За заслуги» ІІІ ступеня

Пошук
UA EN

Каратист з Чернівців отримав від президента орден «За заслуги» ІІІ ступеня

Спорт
16.09
13:21

Поділись новиною:

Чернівчанину Андрію Заплітному присвоїли високу державну нагороду від президента України – орден «За заслуги» III ступеня.

Про це пише С4 з посиланням на Чернівецьку міську раду.

Зазначається, що Андрій Заплітний – майстер спорту міжнародного класу з карате, чемпіон Європи, бронзовий призер Чемпіонату світу. Він першим в історії буковинського спорту отримав золоту медаль на Європейських іграх.

«Андрій є справжньою гордістю для Чернівців та України. Бажаємо незламної віри у власні сили, нових звершень та невичерпної енергії», – йдеться у дописі міської ради.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що мер Роман Клічук привітав місцевих спортсменів із Днем фізичної культури та спорту.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Буковині ДБР затримало правоохоронця, який особисто переправляв ухилянтів до лінії кордону
У Чернівецькій області працівники Державного бюро розслідувань «на гарячому» затримали правоохоронця, який займався нелегальним переправленням військовозобов’язаних до Румунії. Тепер йому «світить» д...
Готували підпали на об’єктах «Укрзалізниці»: на Буковині затримали трьох поплічників росії
Служба безпеки України та Нацполіція затримали трьох підпалювачів, які намагалися знищити релейні шафи «Укрзалізниці» на Буковині. Їм тепер загрожує довічне ув’язнення. Про це пише С4 з посиланням...
Війна
17.09
13:07
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано