Їхало дев’ятеро людей в легковому авто: на Буковині викрили ухилянтів, які гуртом намагалися потрапити до Румунії

Пошук
UA EN

Їхало дев’ятеро людей в легковому авто: на Буковині викрили ухилянтів, які гуртом намагалися потрапити до Румунії

Війна
13.05
16:06

Поділись новиною:

У Чернівецькій області прикордонники затримали дев’ятьох військовозобов’язаних чоловіків, які намагалися незаконно потрапити за межі України.

Про це інформує С4 з посиланням на Державну прикордонну службу.

Зазначається, що неподалік українсько-румунського кордону співробітники Чернівецького прикордонного загону зупинили легковий автомобіль, в якому в бік сусідньої країни їхало одразу дев’ятеро людей.

Серед них був водій, який віз «пасажирів» до кордону, та провідник, котрий мав перевести їх до сусідньої країни.

Правоохоронці встановили, що в автомобілі перебували жителі Чернівецької, Івано-Франківської, Тернопільської, Хмельницької областей та Києва, які за «подорож» мали сплатити від 8,5 до 10 тисяч євро.  

Тепер за спробу порушення державного кордону на затриманих склали матеріали про адміністративне правопорушення. Водночас водія та провідника передали представникам Національної поліції. До ЄРДР внесені відомості за статтею 332 Кримінального кодексу України.

Раніше ми писали про те, що днями на Буковині неподалік кордону з Румунією затримали ще чотирьох ухилянтів, які до прикордоння дісталися на таксі, а далі планували пішки перетнути рубіж із сусідньою країною.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях розповіли про черговий фестиваль комедії «Золоті оплески Буковини» і представили нову виставу (фото)
У Драмтеатрі Кобилянської відбулася пресконференція з нагоди 16 фестивалю комедії «Золоті оплески Буковини», що відбуватиметься в Чернівцях із 23 по 27 жовтня. «Ми дуже пережив...
У Чернівцях з 18 жовтня почнуть опалювати житлові будинки
Чернівецька міська рада вирішила почати опалювальний сезон для населення з 18 жовтня. Про це повідомив заступник міського голови Василь Зазуляк, пише С4. За його словами, рішення ухвалили н...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано