Інструкції надавали телефоном: на Буковині за допомогою БпЛА затримали трьох ухилянтів

Пошук
UA EN

Інструкції надавали телефоном: на Буковині за допомогою БпЛА затримали трьох ухилянтів

Війна
09.02
11:54

Поділись новиною:

Прикордонники у Чернівецькій області затримали трьох військовозобов’язаних чоловіків, котрі намагались перетнути кордон поза пунктами пропуску.

Про це пише С4 з посиланням на Чернівецький прикордонний загін.

Зазначається, що порушників кордону вдалось затримати завдяки оперативній інформації на ділянці відділу «Порубне» Чернівецького загону надвечір 8 лютого.

Оператор БпЛА виявив «туристів» у лісопосадці за 300 метрів від державного рубежу та скерував дії групи реагування. З появою охоронців кордону незнайомці спробували втекти, однак прикордонники їх затримали.

Порушниками виявились мешканці Полтавської, Житомирської та Чернівецької областей, віком від 24 до 30 років. Затримані повідомили, що невідома особа у телефонному режимі надавала інформацію, як обійти прикордонні наряди та незаконно потрапити до Румунії. За послугу кожен заплатив по 5 тисяч євро.

Відносно затриманих порушників складено матеріали про адміністративне правопорушення. Пошуки особи, яка організувала «туристичну подорож» тривають, йому загрожує кримінальна відповідальність за статтею 332 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що На Буковині під суд підуть правоохоронець разом зі спільниками, які переправляли ухилянтів до ЄС.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано