Горів житловий будинок та суха трава: на Буковині рятувальники ліквідували сім пожеж

Пошук
UA EN

Горів житловий будинок та суха трава: на Буковині рятувальники ліквідували сім пожеж

Поділись новиною:

У Чернівецькій області протягом 15 березня сталося сім пожеж. Зокрема, горів житловий будинок, господарська будівля та суха трава.

Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області.

У селі Михальча Кам’янської громади горів житловий будинок. Пожежа виникла на горищі й, за попередніми висновками фахівців, її причиною стало кротке замкнення електромережі.

Вогонь охопив площу 70 кв.м. Полум’я першими помітили сусіди, вони й викликали рятувальників. На місце події прибули вогнеборці і ліквідували пожежу. Внаслідок пожежі згоріли покрівля, перекриття споруди, речі домашнього вжитку. 

У селі Куликівка Герцаївської громади сталася пожежа в господарській будівлі. За попередніми висновками фахівців, до неї теж призвело коротке замкнення електромережі. Рятувальники ліквідували пожежу на площі 80 кв.м. Вогонь знищив частково покриття, перекриття будівлі, сіно. 

Крім цих пожеж, у житловому секторі області було ліквідовано ще дві у Чернівецькому районі. Також пожежно-рятувальні підрозділи минулої доби залучались до гасіння пожеж на відкритій території. Суха трава двічі горіла у Чернівецькому районі та один раз у місті Чернівці. 

Раніше ми писали про те, що упродовж 14 березня на Буковині сталося 11 пожеж, більшість, із яких трапилися на відкритій території. Зокрема, суха трава та чагарники горіли в Дністровському та Чернівецькому районах, а також в обласному центрі.

Читайте також:

Чернівецька міська рада виділила ще 5 млн грн на підтримку ЗСУ
Під час засідання міської ради депутати підтримали рішення про виділення 5 мільйонів гривень на потреби Збройних сил України. Про це повідомив міський голова Роман Клічук, пише С4. За його ...
На двох вулицях у Чернівцях висадять алею з дерев: у мерії поділилися планами з озеленення міста на цей рік
На вулиці Винниченка у Чернівцях планують висадити алею дерев, а на Воробкевича до існуючої додати ще десяток рослин. Про це повідомили у Чернівецькій міській раді, пише С4. Фото: Тарас Піц ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано