Горіли господарські будівлі та мікроавтобус: на Буковині минулої доби сталися одразу 12 пожеж

Пошук
UA EN

Горіли господарські будівлі та мікроавтобус: на Буковині минулої доби сталися одразу 12 пожеж

Поділись новиною:

У п’ятницю, 29 березня, у Чернівецькій області сталися одразу 12 пожеж. Зокрема, загоряння виникли в господарських будівлях, мікроавтобусі та на відкритих територіях.

Про це пише С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України в Чернівецькій області.

Так, у селі Стальнівці Мамалигівської громади горіла господарська будівля. Власник спалював залишки сільськогосподарських відходів неподалік будівлі, у якій зберігалась солома. Унаслідок сильних поривів вітру вогонь перекинувся на будівлю. Сусіди, які це помітили, викликали рятувальників.

Для ліквідації пожежі на місце події прибули вогнеборці 7-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцеві пожежно-рятувальні підрозділи сіл Мамалига та Подвірне. Вогнеборці загасили пожежу на площі 90 кв. м. та не допустили перекидання полум’я на чотири поруч розташовані будівлі: житловий будинок, господарську будівлю, гараж та літню кухню.

Такий самий випадок трапився в селі Браїлівка Кельменецької громади. Власники спалювали сміття на території приватного домогосподарства й через сильні пориви вітру зайнялась господарська будівля.

Черговий караул 10-ї державної пожежно-рятувальної частини спільно з місцевим пожежно-рятувальним підрозділом села Росошани ліквідували пожежу, врятувавши від вогню іншу господарську будівлю та житловий будинок. Площа пожежі склала 100 кв.м.

Ще одну пожежу ліквідували в селі Малинці Клішковецької громади. Там горів мікроавтобус.

Крім того, ще вісім пожеж на відкритій території сталися у всіх районах області та місті Чернівці. Кожна із цих пожеж виникла внаслідок людської недбалості, а саме необережного поводження з вогнем безвідповідальних громадян.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що на Буковині рятувальники вивільнили тіло людини, на яку впала дерев’яна колода.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано