Горіла квартира та автомобіль: у Чернівцях рятувальники ліквідували дві пожежі

Пошук
UA EN

Горіла квартира та автомобіль: у Чернівцях рятувальники ліквідували дві пожежі

Поділись новиною:

У Чернівцях сталися дві пожежі. Зокрема, рятувальники ліквідували загоряння в одній із квартир міста та погасили палаючий автомобіль.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу головного управління ДСНС України в Чернівецькій області.

Відтак, в управлінні зазначають, що 21 квітня в місті Чернівці на вулиці Південно-Кільцевій виникла пожежа у квартирі на 1-му поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. За попередніми висновками фахівців, причиною загоряння стало необережне поводження з вогнем власника квартири. Чоловік залишив у кімнаті запалену свічку без нагляду, а коли повернувся, то вогонь зі свічки вже поширився на домашні речі та меблі. Рятувальники, які прибули на виклик ліквідували пожежу, врятувавши від знищення квартиру. Унаслідок пожежі згоріли диван, речі домашнього вжитку в кімнаті.

Ще одну пожежу впродовж вихідних було погашено на вулиці Героїв Майдану в місті Чернівці, де горів автомобіль «Volkswagen Transporter».

Окрім цього, 23 квітня в селі Чагор Чагорської територіальної громади Чернівецького району вогнеборці ліквідували пожежу сухої трави на відкритій території. За попередніми висновками фахівців, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем. Полум’ям було знищено 1 га сухої рослинності.

Нагадаємо, уранці 24 квітня буковинець підпалив храм Української православної церкви в селі селі Мілієво Вижницького району. Правоохоронці встановили особу злочинця та затримали його.

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано