Футбольний клуб «Буковина» зіграв внічию в матчі на виїзді проти «Прикарпаття»

Пошук
UA EN

Футбольний клуб «Буковина» зіграв внічию в матчі на виїзді проти «Прикарпаття»

Спорт
08.08
15:01

Поділись новиною:

У четвер, 8 серпня, футбольний клуб «Буковина» у стартовому турі чемпіонату зіграв внічию в матчі проти «Прикарпаття» з Івано-Франківська. Поєдинок, який чернівецька команда грала на виїзді, закінчився із рахунком 1:1.

Про це пише С4.

Фото: ФК Буковина Чернівці/Telegram

Рахунок матчу відкрили чернівецькі футболісти на 51-й хвилині другого тайму. Гол у ворота суперників забив Андрій Андрейчук. Згодом на 83-й хвилині гри рахунок зрівняв Роман Барчук з івано-франківського «Прикарпаття».

Матч 1-го туру Першої ліги підопічні Валерія Кривенцова грали на стадіоні «Рух» у місті Івано-Франківськ. Змагання обслуговувала суддівська бригада, яку очолив 31-річний арбітр Максим Фірсов із Рівного.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, з ким і коли «Буковина» гратиме в новому сезоні Першої ліги

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано