Футбольний клуб «Буковина» поповнився двома новими гравцями: що про них відомо

Пошук
UA EN

Футбольний клуб «Буковина» поповнився двома новими гравцями: що про них відомо

Спорт
24.06
17:17

Поділись новиною:

Футбольний клуб «Буковина» підписав контракт із новим крайнім півзахисником Богданом Горою та лівим захисником Михайлом Рудавським.

Про це повідомляє С4 із посиланням на Facebook-сторінку ФК Буковина Чернівці.

Що відомо про нових футболістів

Богдан Гора — вихованець футбольного клубу «Зірка» (Кропивницький). У 2019 році він перебрався до «Дніпра-1». У сезоні 2019/20 років виступав за юнацьку команду, а наступного року — у молодіжному чемпіонаті. Усього в командах дніпрян U-19 та U-21 Гора провів 40 поєдинків, у яких відзначився 12 забитими м’ячами. Далі в кар’єрі півзахисника були ФК «Нікополь» (21 матч, 5 голів) та ФСК «Маріуполь» (24 матчі). У минулому сезоні Богдан Гора захищав кольори футбольного клубу «Гірник-Спорт». У футболці плавнівців крайній півзахисник, який може зіграти на обох флангах атаки, провів 28 поєдинків та записав у свій актив 4 голи та 4 результативні передачі.

Угоду з футболістом укладено на два роки з можливістю продовження ще на один рік.

Михайло Рудавський — вихованець харківського футболу. У 2016 році перейшов в академію донецького «Шахтаря». За юнацькі та молодіжну команду «гірників» загалом провів 98 матчів (7 голів). Рудавський став переможцем чемпіонату ДЮФЛУ U-17, а також завоював срібні медалі юнацького (U-19) чемпіонату України 2018/19 та молодіжного чемпіонату України 2020/21. Також в активі Михайла — 11 поєдинків за «Шахтар» у Юнацькій лізі УЄФА.

Сезон 2021/22 провів у складі друголігового ФК «Вовчанськ», а в серпні 2022 став гравцем «Металіста 1925». Дебютував в УПЛ у складі харківського клубу у виїзній грі 1-го туру проти «Шахтаря» (0:0), провівши на полі повний матч. Усього за «жовто-синіх» зіграв 13 матчів. Валерію Кривенцову добре знайомі сильні ігрові якості цього футболіста, адже Рудавський встиг пограти за «Металіст 1925» у Прем’єр-лізі під керівництвом Валерія Сергійовича.

У весняній частині поточного сезону виступав у складі вишгородського «Діназу» в Першій лізі (7 матчів, 2 гольові передачі).

У жовтні 2019 року викликався до складу юнацької збірної України. Єдиний матч у складі збірної U-19 провів 10 жовтня 2019 року проти збірної Греції, який завершився нічиєю 0:0.

Угода з футболістом розрахована на три роки з можливістю продовження ще на один рік.

Нагадаємо, раніше ми писали, що до ФК «Буковина» долучилися ще шість нових гравців.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях обмежили рух частиною вулиці Руська: як об’їхати
У Чернівцях через термінову ліквідацію аварії на мережах водопостачання обмежили рух вулицею Руська. Йдеться про ділянку від вулиці Січових Стрільців до Фастівської. Про це пише С4 із посиланням н...
Псевдолікарка виманила 50 тис. грн у буковинки на лікування сина, якого декілька місяців вважають зниклим безвісти
Жительку села Стрілецький Кут шахраї ошукали на 50 тисяч гривень. За цим фактом співробітники поліції розпочали кримінальне провадження. Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Ч...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано