Футбольний клуб «Буковина» на виїзді переміг команду з Горішніх Плавнів «Гірник-Спорт»

Пошук
UA EN

Футбольний клуб «Буковина» на виїзді переміг команду з Горішніх Плавнів «Гірник-Спорт»

Спорт
19.05
16:37

Поділись новиною:

У неділю, 19 травня, футбольна команда «Буковина», граючи на виїзді, здобула перемогу над своїми противниками. Матч закінчився з рахунком 3:2 на користь «жовто-чорних».

Про це пише С4 з посиланням на трансляцію матчу.

Фото архівне

Матч відбувся на виїзді у місті Горішні Плавні. Чернівецькі футболісти грали проти місцевої команди «Гірник-Спорт».

У першому таймі рахунок гри спортсмени відкрили на 28-й хвилині матчу. М’яч у ворота суперників забив гравець «Буковини» Владислав Дворовенко. На 33-й хвилині гол забив футболіст з команди суперників Євгеній Мороз і зрівняв рахунок гри.

У другому таймі ще один гол забив гравець «Буковини» Роман Бодня на 59-й хвилині матчу. На 68-й хвилині Богдан Гора знову зрівняв рахунок, забивши гол у ворота жовто-чорних. Далі футболісти «Буковини» вийшли попереду, коли Роман Бодня вдруге забив гол у ворота суперників. Сталося це на 69-й хвилині.

Нагадаємо, 12 травня футбольна команда «Буковина» вдома грала проти кременчуцького клубу «Кремінь». Матч закінчився перемогою суперників, після чого головного тренера «Буковини» Андрія Мельничука звільнили з посади. Таке рішення було ухвалено й щодо першого асистента Сергія Соловйова.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано