Фронтмен гурту «Тінь сонця» Сергій Василюк із благодійним концертом виступив у Чернівецькій філармонії (фоторепортаж)

Пошук
UA EN

Фронтмен гурту «Тінь сонця» Сергій Василюк із благодійним концертом виступив у Чернівецькій філармонії (фоторепортаж)

Культура
28.10
14:14

Поділись новиною:

У Чернівцях Сергій Василюк виконав чимало пісень-присвят, зокрема, одну з них присвятив своєму побратиму Юрію Руфу, який загинув на війні, а іншу — нашому славетному земляку Іванові Миколайчуку. Натомість вдячні слухачі чимало аплодували, а пісню «Ой у лузі червона калина» слухали стоячи.

Окрім творчої діяльності Сергій не залишився осторонь і прийняв рішення захищати нашу країну, відтак став старшим солдатом 130 батальйону 241 окремої бригади ТРО — з 2015 року виступав перед нашими бійцями на Донбасі й із сольними концертами. У своєму нинішньому турі Україною, перебуваючи в офіційному відрядженні він збирає кошти на потреби свого батальйону, у якому служить мінометником.

Також на концерті збирали кошти на автомобіль для 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, у якій служить студент ЧНУ Дмитро Немцев.

Фоторепортаж: Тарас Піц

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях з 1 липня вводять спеціальний режим роботи зовнішнього освітлення
Починаючи з 1 липня, у Чернівцях обмежать ввімкнення зовнішнього освітлення у нічний час. Таке рішення ухвалили під час засідання виконавчого комітету Чернівецької міської ради, пише С4. У ...
Війна
25.06
12:07
На вулицях Чернівців з’являться п’ять нових автобусів
У Чернівцях невдовзі почнуть курсувати п’ять нових автобусів українського виробництва. Про це повідомив міський голова Роман Клічук, пише С4. За його словами, транспорт є низькопідлоговим т...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано