Футбольний клуб «Буковина» припинив співпрацю із двома гравцями

Пошук
UA EN

Футбольний клуб «Буковина» припинив співпрацю із двома гравцями

Спорт
22.07
12:16

Поділись новиною:

Футбольний клуб «Буковина» припинив співпрацю з двома центральними захисниками. Команду залишили Іван Пець та Артур Новотрясов.

Про це пише С4 з посиланням на ФК «Буковина» у Facebook.

Вказується, що Іван Пець став гравцем «Буковини» у серпні 2022 року. Загалом у складі «жовто-чорних» 24-річний центральний захисник, який також грав на позиції опорного півзахисника, провів 48 поєдинків, в яких відзначився двома забитими м’ячами.

Водночас 32-річний Артур Новотрясов дебютував у складі «Буковини» ще у 2012 році. Після періоду у складі «жовто-чорних» виступав за львівські «Карпати», «Маріуполь», «Чорноморець», «Інгулець» та казахський «Киран». У липні 2022 року після майже 9-річної перерви повернувся до «Буковини». Загалом у складі чернівецького клубу центральний захисник провів 73 матчі, у яких записав у свій актив шість голів та три результативні передачі.

Нагадаємо, раніше до футбольної команди «Буковина» доєднався 19-річний голкіпер Дмитро Погорілий.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано