Евакуювали 12 людей: у Чернівцях сталася масштабна пожежа

Пошук
UA EN

Евакуювали 12 людей: у Чернівцях сталася масштабна пожежа

Поділись новиною:

У понеділок, 5 лютого, у Чернівцях сталася масштабна пожежа у виробничому приміщенні. Через можливе перекидання вогню, із сусідньої будівлі евакуювали 12 людей.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС у Чернівецькій області.

У ДСНС зазначають, що площа пожежі склала 150 кв. м. Оскільки існувала загроза перекидання полум’я на зблоковану будівлю готелю, вогнеборці евакуювали звідти 12 людей.

Загалом до ліквідації пожежі залучали працівників трьох пожежно-рятувальних підрозділів міста.

Від знищення вогнеборці врятували дві будівлі — офісно-виробниче приміщення та зблокований готель. Попередня причина пожежі — коротке замикання.

Також минулої доби в місті Хотин у житловому будинку стався вибух газоповітряної суміші з подальшим горінням. Чоловік, котрий проживав у цьому будинку, кинувся самотужки гасити пожежу.

Йому вдалося ліквідували пожежу до прибуття вогнеборців. Проте, під час гасіння чоловік травмувався. Потерпілого з опіками госпіталізували до лікувального закладу міста Хотин.

Окрім цього, рятувальники ліквідували пожежу в обласному центрі та в селі Чагор Чагорської територіальної громади Чернівецького району.

Нагадаємо, раніше ми писали. що 2 лютого в селі Їжівці Чудейської громади виникла пожежа в житловому секторі.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Стало відомо, хто претендуватиме на посади деканів та директора інституту в Чернівецькому університеті  
Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича оприлюднив список кандидатів на посади деканів семи факультетів та директора одного інституту. Про це пише С4 з посиланням на сайт Черніве...
Благодійний ярмарок, козацька кухня, майстер-класи й екскурсія: як відзначили річницю заснування Садгори (фоторепортаж)
У Чернівцях відзначили 253 річницю з дня заснування Садгори. Благодійний захід на підтримку ЗСУ відбувся у сквері на вулиці Івана Підкови. Зокрема, усі охочі мали змогу взяти участь у тематичній е...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано