Евакуаційний медичний потяг з Запорізької області прибув на Буковину

Пошук
UA EN

Евакуаційний медичний потяг з Запорізької області прибув на Буковину

Війна
18.02
11:10

Поділись новиною:

У Чернівецьку область прибув медичний евакуаційний потяг БФ «Лікарі без кордонів – Брюссель». Ним доправили підопічних психоневрологічного інтернату Запорізької області.

Про це інформує С4 з посиланням на Чернівецьку обласну військову адміністрацію.

На вокзалі приїжджих зустріли медики та працівники Чернівецької ОВА. Загалом у область прибуло 25 пацієнтів і двоє супроводжуючих осіб.

Поселили ВПО у Черешському психоневрологічному будинку-інтернаті. Це стало можливим завдяки тому, що нещодавно у закладі за кошти ГО «Міжнародна організація з міграції» завершили ремонт корпусу №1. Тут і проживатимуть внутрішньо переміщені особи.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що раніше, 12 лютого, 13 важкохворих людей та осіб з інвалідністю з Краматорська та Слов’янська прибули до Чернівців. Їх зустріли медики та працівники ОВА.

Читайте також:

Футбольний клуб «Буковина» виграв у домашньому матчі проти закарпатського «Миная»: який рахунок
У суботу, 28 вересня, футбольний клуб «Буковина» виграв у матчі 9-го туру Першої ліги проти «Миная» із Закарпаття. Поєдинок, який чернівецька команда грала вдома, закінчився із рахунком 2:1 на корист...
Спорт
28.09
14:53
Фестиваль меду і трав’яного чаю триває в Чернівцях (фото)
У Чернівцях на Центральній площі цими вихідними, 28–29 вересня, триває щорічний Фестиваль меду і трав’яного чаю. До уваги відвідувачів фестивалю-ярмарку — виставка та продаж ме...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано