Електронні квитки та перепоховання радянських генералів: які рішення ухвалили на засіданні Виконкому

Пошук
UA EN

Електронні квитки та перепоховання радянських генералів: які рішення ухвалили на засіданні Виконкому

Політика
25.04
11:52

Поділись новиною:

У вівторок, 25 квітня, відбулось чергове засідання Виконавчого комітету Чернівецької міської ради. На ньому ухвалили низку рішень щодо діяльності міста.

Про це інформує С4.

Зокрема, з 1 червня у водії комунального громадського транспорту Чернівців не можна буде придбати паперовий квиток. Натомість їх повністю замінять електронними.

Також на засідання ухвалили рішення щодо організації і проведення Всеукраїнського архітектурного конкурсу на кращу проєктну пропозицію скульптури на честь Володимира Івасюка у сквері Дня вишиванки.

Крім того, Виконком дозволив організувати перепоховання останків з братської могили генералів і старших офіцерів Радянської армії, з території Центрального парку культури.

Окремо на засіданні йшлося про демонтаж незаконно встановлених конструкцій. Відтак, посадовці затвердили демонтаж дев’яти тимчасових споруд встановлених без дозвільних документів. Також у Чернівцях демонтують чотири незаконні рекламні конструкції.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що зробили цього тижня у Чернівцях.

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано