Двох буковинок минулої доби шахраї ошукали на майже 15 тисяч гривень

Пошук
UA EN

Двох буковинок минулої доби шахраї ошукали на майже 15 тисяч гривень

Поділись новиною:

Правоохоронці розпочали кримінальні провадження за фактами двох шахрайств щодо буковинок. Щоби привласнити кошти, вигадують кожного дня різні.

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Так, до поліції звернулася 27-річна жителька Чернівців, яка розповіла, що невідомі особи в одному із месенджерів зламали акаунт її знайомої та під приводом позики коштів заволоділи коштами у сумі понад 9 тисяч гривень. Гроші заявниця перерахувала на невідомі реквізити. 

Ще однією жертвою аферистів стала 34-річна жителька села Лівинці Дністровського району. Жінка розповіла, що в одній із соцмереж знайшла оголошення про можливість надання додаткової грошової допомоги. Буковинка перейшла за фішинговим посиланням та ввела реквізити банківського рахунку, після чого з нього зникло понад 5 тисяч гривень. 

Відомості факти незаконного заволодіння коштами громадян поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Тривають досудові розслідування.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що буковинка довірилась псевдобанкіру і втратила 20 тисяч гривень.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Буковині ДБР затримало правоохоронця, який особисто переправляв ухилянтів до лінії кордону
У Чернівецькій області працівники Державного бюро розслідувань «на гарячому» затримали правоохоронця, який займався нелегальним переправленням військовозобов’язаних до Румунії. Тепер йому «світить» д...
Готували підпали на об’єктах «Укрзалізниці»: на Буковині затримали трьох поплічників росії
Служба безпеки України та Нацполіція затримали трьох підпалювачів, які намагалися знищити релейні шафи «Укрзалізниці» на Буковині. Їм тепер загрожує довічне ув’язнення. Про це пише С4 з посиланням...
Війна
17.09
13:07
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано