Двічі вчинив ДТП і втік від патрульних: у поліції показали відео нічних перегонів за нетверезим водієм

Пошук
UA EN

Двічі вчинив ДТП і втік від патрульних: у поліції показали відео нічних перегонів за нетверезим водієм

Поділись новиною:

Цієї ночі патрульні поліцейські склали одразу сім адміністративних матеріалів на нетверезого водія, який спричинив ДТП і втікав від правоохоронців.

Про це інформує С4 з посиланням на пресслужбу патрульної поліції у Чернівецькій області.

Інцидент трапився уночі близько 1-ї години в селі Бояни. Поліцейські помітили транспортний засіб Mercedes-Benz, водій якого вчинив ДТП, після чого збільшив швидкість та почав втікати.

«Інспектори подали сигнал про зупинку. Керманич дану вимогу проігнорував. Згодом водій не впорався з керуванням та зіткнувся з дорожнім відбійником», – розповідають у поліції.

Патрульні затримали чоловіка, але його це не зупинило. 46-річний громадянин намагався втекти. Проте охоронці порядку наздогнали його та склали на нього низку адміністративних матеріалів, в тому числі й за керування транспортним засобом в стані сп’яніння.

У поліції додали, що цього разу обійшлося без жертв.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що 21 січня у місті Хотин сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій травмувалися дві пасажирки.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

В обласному департаменті освіти зробили заяву щодо початку навчання у школах Буковини
Причин виходу дітей на навчання 19 серпня наразі у Чернівецькій області немає. Дату початку навчального року може визначити лише Кабінет Міністрів України. Про це повідомила директорка департамент...
У Чернівцях благодійним концертом «Сила духу» вшанували пам’ять Романа Шухевича (фото)
У парку імені Шевченка в Чернівцях відбувся благодійний концерт до річниці від дня народження Романа Шухевича. На концерті збирали гроші для працівників парку, які зараз служать у ЗСУ. ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано