Дві ДТП з потерпілими сталися на Буковині 12 липня: у поліції розповіли подробиці

Пошук
UA EN

Дві ДТП з потерпілими сталися на Буковині 12 липня: у поліції розповіли подробиці

Поділись новиною:

У п’ятницю, 12 липня, у Чернівецькій області сталися дві аварії з потерпілими. За цими фактами правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Одна із ДТП сталася на перехресті вулиць І. Підкови та Перемоги у Чернівцях. Співробітники поліції та патрульні поліцейські попередньо встановили, що 63-річний велосипедист зіткнувся з автомобілем Mercedes Vito під керуванням 62-річного жителя села Мамаївці.

Унаслідок ДТП велосипедист отримав травми. Лікарі госпіталізували потерпілого до медичної установи для надання допомоги.

Цього ж дня сталася ще одна автопригода в селі Буденець. Попередньо правоохоронці з’ясували, що 21-річна водійка автомобіля Mercedes ML зіткнулася з авто «ВАЗ-2110» під керуванням 32-річного жителя Чернівецького району.

У результаті аварії водій легковика отримав тілесні ушкодження. Лікарі госпіталізували травмованого до медичного закладу.

Наразі відомості про ДТП слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Транспортні засоби вилучили та помістили на арештмайданчик. Проводяться досудові розслідування.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Чернівецькій області 10 липня правоохоронці задокументували дві аварії з наїздами на пішоходів.

Слідкуйте за нами у Telegram 

Читайте також:

У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано