Допомога від благодійників: у Сокирянській лікарні з’явилося медобладнання для обстеження серцево-судинної системи

Пошук
UA EN

Допомога від благодійників: у Сокирянській лікарні з’явилося медобладнання для обстеження серцево-судинної системи

Здоров'я
15.03
10:35

Поділись новиною:

Сокирянська лікарня отримала медичне обладнання для обстеження серцево-судинної системи. Його передали благодійники в рамках проєкту «Серце для життя, а не для хвороб».

Про це повідомляє С4 із посиланням на Чернівецьку обласну військову адміністрацію.

Йдеться про 12 канальний електрокардіограф із пам’яттю на 1000 досліджень, 3 холтери ЕКГ, стрічки до ЕКГ, різні види шприців, системи для інфузій, рукавички тощо.

Допомога надійшла в межах реалізації проєкту «Серце для життя, а не для хвороб», ініційованого громадською організацією «Пошук інновацій», за фінансової підтримки Міжнародного Фонду «Відродження».

Лікарі, які працюватимуть із цим обладнанням, уже пройшли відповідну фахову підготовку й готові до діагностування та лікування пацієнтів, які мають захворювання серцево-судинної системи.

Раніше ми писали, що на Буковині до кінця квітня працюватиме проєкт із надання допомоги на оплату медичного рецепта для внутрішньо переміщених осіб.

Читайте також:

У Чернівцях на декількох локаціях проведуть весняну толоку: чернівчан закликали доєднатися
У суботу, 20 квітня, у Чернівцях за кількома адресами будуть прибирати захаращені локації. До цього запрошують доєднатися й чернівчан. Про це повідомили в департаменті інфраструктури та благоустро...
У Чернівцях вперше за понад 60 років температура 14 квітня сягнула рекордних позначок
У неділю, 14 квітня, у Чернівцях зафіксували черговий температурний рекорд. Про це пише С4 з посиланням на Чернівецький обласний центр з гідрометеорології. Фото: Тарас Піц Так, у неділю макс...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано