До Румунії за €8000: у Чернівецькій області затримали трьох ухилянтів та організатора

Пошук
UA EN

До Румунії за €8000: у Чернівецькій області затримали трьох ухилянтів та організатора

Поділись новиною:

На Буковині затримали ще трьох військовозобов’язаних, які хотіли незаконно втекти до Румунії. За вісім тисяч євро переправити їх до сусідньої країни намагався місцевий житель.

Про це інформує С4 із посиланням на Чернівецький прикордонний загін.

Зазначається, що під час патрулювання гірської ділянки відділу «Селятин» прикордонний наряд зафіксував рух у бік державного кордону легкового автомобіля. Зупинивши автівку, охоронці рубежу виявили в ній, окрім водія, ще трьох пасажирів.

Правоохоронці з’ясували, що місцевий мешканець на власному автомобілі мав намір доставити до кордону трьох чоловіків та надалі вказати маршрут для незаконного перетину кордону з України в Румунію. За це жителі Київської, Дніпропетровської та Донецької областей мали заплатити по вісім тисяч євро.

Щодо організатора нелегальної схеми до правоохоронних органів направлено повідомлення за статтею 332 Кримінального кодексу України. Решта затриманих отримали протоколи про адміністративне правопорушення.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на ділянці відділу «Порубне» прикордонники так само затримали групу ухилянтів та організатора незаконного переправлення.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Буковині ДБР затримало правоохоронця, який особисто переправляв ухилянтів до лінії кордону
У Чернівецькій області працівники Державного бюро розслідувань «на гарячому» затримали правоохоронця, який займався нелегальним переправленням військовозобов’язаних до Румунії. Тепер йому «світить» д...
Готували підпали на об’єктах «Укрзалізниці»: на Буковині затримали трьох поплічників росії
Служба безпеки України та Нацполіція затримали трьох підпалювачів, які намагалися знищити релейні шафи «Укрзалізниці» на Буковині. Їм тепер загрожує довічне ув’язнення. Про це пише С4 з посиланням...
Війна
17.09
13:07
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано