До Румунії за чотири тисячі євро: у Чернівецькій області затримали групу ухилянтів (відео)

Пошук
UA EN

До Румунії за чотири тисячі євро: у Чернівецькій області затримали групу ухилянтів (відео)

Війна
27.08
13:34

Поділись новиною:

На Буковині затримали чотирьох військовозобов’язаних, які хотіли незаконно втекти до Румунії. За чотири тисячі євро перетнути кордон їм через Telegram допомагав організатор оборудки.

Про це інформує С4 із посиланням на Чернівецький прикордонний загін.

Зазначається, що прикордонники наперед знали про підготовку незаконного перетину державного кордону групою осіб. Відтак, правоохоронці поблизу державного кордону зупинили легковий автомобіль, у якому перебувало четверо чоловіків.

Надалі прикордонники з’ясували, що мешканці Чернівецької, Харківської та Луганської областей для незаконного перетину кордону користувалися вказівками організатора, які той надсилав у Telegram-канал. За це вони заплатили по чотири тисячі євро.

На затриманих склали матеріали про адміністративне правопорушення. Водночас місцеперебування організатора нелегальної схеми нині встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, раніше ми писали, що прикордонники в Чернівецькій області за допомогою дрона викрили двох ухилянтів.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано