До Румунії за 4,5 тис. євро: у Чернівецькій області затримали ухилянта та організаторів оборудки

Пошук
UA EN

До Румунії за 4,5 тис. євро: у Чернівецькій області затримали ухилянта та організаторів оборудки

Поділись новиною:

На Буковині затримали військовозобов’язаного, який хотів незаконно втекти до Румунії. За 4,5 тисячі євро переправити його до сусідньої країни намагалися двоє місцевих жителів.

Про це інформує С4 із посиланням на Чернівецький прикордонний загін.

Зазначається, що місцевий житель шукав охочих незаконно потрапити до Румунії. Далі на авто планував доставку «клієнта» до визначеної точки та передачу його своєму поплічнику. Той, своєю чергою, на мотоциклі мав довезти «туриста» якомога ближче до кордону та вказати подальший напрямок перетину.

Однак під час здійснення злочинного задуму порушників затримали прикордонники. Правоохоронці з’ясували, що за поїздку до Румунії поза пунктами пропуску громадянин України заплатив головному організатору 4,5 тисячі євро.

У Чернівецькому прикордонному загоні додають, що тепер долю затриманих вирішуватиме суд. Головному організатору протиправної схеми та його помічнику загрожує кримінальна відповідальність, передбачена статтею 332 Кримінального кодексу України. Щодо їхнього «клієнта» складені матеріали про адміністративне правопорушення.

Нагадаємо, раніше ми писали, що ДБР викрило правоохоронця, який на Буковині організував канал переправлення ухилянтів за кордон.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано